Valmistajat


Konetoimittajamme edustavat maailman huippua monilla eri osa-alueilla. Kaikki konevalmistajamme ja päämiehemme on valittu huolellisesti, jotta ostopäätöksesi olisi turvallinen ja kilpailukykysi taattu myös tulevaisuudessa. 

 

SCM Group

 

SCM group tarjoaa maailman laajimman valikoiman puuntyöstökoneita. Vuosittain koneita valmistuu 17000 kpl 18 eri konetyyppeihin erikoistuneelta valmistusyksiköltä. Puutuotteiden lisäksi muita työstettäviä materiaaleja ovat muovit, alumiini, komposiitit ja lasi ja kivi. 

www.scmgroup.com

 

Cefla Group

 

Cefla Group on maailman suurin puunteollisuuden pintakäsittelylaitevalmistaja. Tuoteohjelma käsittää pintakäsittelyn, kuivauksen, liiman levityksen, printtauksen, hionnan ja kalvopinnoituksen. Puuntuotteiden lisäksi tarjoamme pintakäsittelyratkaisuja muoville ja lasille. 

 

www.ceflafinishinggroup.com

 

Vecoplan

 

Vecoplan valmistaa murskaus- kuljetin- seulonta- varastointi- ja annosteluratkaisuja erilaisiin teollisuuden tarpeisiin.  Käsiteltäviä materiaaleja ovat mm. puu, RDF, sementti, yhdyskuntajäte, muovi, paperi ja käsittelylaitteita.

www.vecoplan.com

 

 

 

Fröling

 

Fröling - täydellisiä lämmitysratkaisuja yli neljän vuosikymmenen kokemuksella. Tuoteohjelma puu-, pelletti- ja hakelämmitykseen 40 kW-3 mW laitoksiin maailman nykyaikaisimmalla teknologialla. 

 

www.froeling.com

Kadant Paal

 

Paalainvalmistaja Paal on aloittanut painokonevalmistajana 1854. Asiakkaiden pyynnöstä tuoteohjelmaan tulivat nopeasti myös paalaimet. Niitä on valmistettu 150 vuoden aikana yli 30.000 kappaletta kaikille paalattaville materiaaleille.

www.paalgroup.com

Mariocon Oy

 

Mariocon Oy on erikoistunut toteuttamaan puurakennevalmistuksen korkean teknologian sovellutuksia alkaen 3D-suunnittelusta päätyen täysin valmiiseen, mittatarkkaan puuliitostekniikkaan ja vaativiin puurakenteisiin. Teemme Mariocon Oy:n kanssa tiivistä yhteistyötä. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti puurakentamisen jatkojalostuksessa.

www.mariocon.fi

FOM Group

 

FOMIndustrie valmistaa laitteita alumiini- ja PVC-profiilien työstöön ja katkaisuun. Kohderyhminä ovat Ikkuna- ja oviteollisuus sekä kaikki muu alumiinia, kevytmetalleja ja PVC:tä käyttävä teollisuus. 

 

www.fom-group.com

Bonacin

 

Bonacin valmistaa laitteita kalusteiden kokoonpanoon. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kaapinkasauspuristimet, jotka voidaan helposti integroida erilaisiin tuotantolinjoihin.

 

www.bonacin.it

 

CMS

 

SCM Groupiin kuuluva CMS SpA valmistaa teollisuudessa korkealle arvostetut CNC-työstökoneet, työstö ja lämpömuovauskoneet eri materiaaleille, niin komposiitille, hiilikuidulle, alumiinille, kevytmetallille, muovinvalmistukseen, lasille, kivelle kuin eri metalleille.  Yritys panostaa tuotekehitykseen ja innovaatioihin ja on laajentunut myös yritysostojen myötä.

www.scmgroup.com/cms

C.F. Nielsen

 

C.F. Nielsen on maailman johtava mekaanisiin briketöintikoneisiin erikoistunut valmistaja. Muuta sivutuotteesi arvokkaiksi bioenergiabriketeiksi. Materiaaliksi soveltuu mm. puru, olki, paperi, pahvi ja muovi.

 

www.cfnielsen.com

SCM Celaschi

 

SCM Groupiin kuuluva Celaschi valmistaa vankkarakenteiset 2-puoliset tapitus ja profilointikoneet levyn, massivipuun ja lattiatuotteiden valmistukseen.

 

www.scmgroup.com/celaschi

Coral Group

 

Coral Group sisältää 23 yritystä jotka ovat erikoistuneet ilman käsittelyyn, suodatukseen, puhdistamiseen, ja melunsuojaukseen.

 

www.coralengineering.com

Centauro

 

Perinteikäs Centauro on aloittanut italiassa ensimmäisenä vannesahojen teollisen valmistuksen 1946. Valmistuksen ytimenä ja laadun takeena on oma valimo. Lisäksi Centauro valmistaa mm. sorveja, halkaisusahoja ja NC-jyrsinkoneita.

 

www.centaurospa.it

SCM CPC

 

SCM Groupiin kuuluvan CPC:n tuoteohjelma koostuu kokoonpanopuristimista ja laajasta pakkauskonevalikoimasta.

 

www.scmgroup.com/cpc

Delle Vedove

 

Cefla Groupiin kuuluva Delle Vedove valmistaa maineikkaat ruiskutus- ja vakuumilaitteet kapeille kappaleille.

 

www.ceflafinishing.com/dellevedove

Stromab

 

Stromab tarjoaa laajan valikoiman puristimia sekä sahoja erilaisiin käyttötarkoituksiin.
Stromab on edustanut luotettavuutta ja laatua vuodesta 1965 lähtien.

 

DMC

 

SCM Groupiin kuuluvan DMC:n ydin on leveänauhahionta. DMC:llä on myös oma tutkimuskeskus hionnan kehittämiseksi  oikean ratkaisun löytämiseksi asiakkaan tarpeisiin.

 

www.scmgroup.com/dmc

Düspohl

 

Cefla Groupiin kuuluva Düspohl valmistaa suosittuja laminointilaitteita profiileille ja levyille. Pinnoitusmateriaalit ovat paperi, PVC tai viilu.

 

www.duespohl.de

Forteam


Innomac ja Forteam on tehneet yhteistyötä terien osalta jo pitkään. Forteam Oy on teräalan erikoisyritys, joka maanhantuo, myy, huoltaa ja valmistaa teriä puuntyöstö-, villa-, muovi-, ja metalliteollisuudelle. Forteamin tietotaito, laaja konekanta sekä laadukkaat pikateräs ja kovametallilaadut takaavat terien kestävyyden raskaammassakin kulutuksessa. Forteam toteuttaa myös räätälöidyt terät asiakaskohtaisesti piirrustuksien tai mallien mukaan.

 

www.forteam.fi

Falcioni

 

Cefla Grouppiin kuuluva Falcioni valmistaa täydellisiä riippuratalinjoja osille ja kokoonpannuille tuotteille. 

 

www.ceflafinishing.com/falcioni

SCM Formula

 

SCM Groupiin kuuluva Formula tarjoaa laajan valikoiman peruskoneita oppilaitosten ja harrastajien tarpeisiin.

 

www.scmgroup.com/formula

Gabbiani

 

SCM Groupiin kuuluvan Gabbianin tuoteohjelma käsittää automaattiset paloittelusahat, kulmasahauslinjat ja automaattiset lattiavarastot teollisuuden tarpeisiin.

 

www.scmgroup.com/gabbiani

Gannomat

 

Gannomat on valmistanut puuntyöstökoneita vuodesta 1956. Yritys on erikoistunut poraukseen, tapinlyöntiin ja kokoonpanoon. Näillä alueilla tuotteet edustavat maailman huippua.

 

www.gannomat.at

General Dies

 

General Diesin pellettimyllyt puristavat kuidut ja pienet granulaattivalmisteet tai -sekoitukset pelleteiksi. Pitkä kokemus varaosien valmistamisesta, myllyjen valmistuksesta ja niiden huolloista, takaavat että laitteet on suunniteltu viimeisen päälle luotettavaksi ja tekevät koneesta, ja sitä kautta General Diesistä, alansa parhaan. Laaja valikoima malleja takaavat sen, että ne vastaavat jokaiseen tuotantotarpeeseen.

 

www.generaldies.com

Graule

 

Graule valmistaa säteissahoja alumiinin- PVC:n ja puun katkaisuun sekä päätyjyrsinkoneita ja päätysahoja alumiinin työstöön.

 

www.graule.de

Hydrodyn

 

Hydrodyn tarjoaa huipputeknologiaa muovin pesuun ja käsittelyyn.
Hydrodynin tuotevalikoimaan kuuluu energiatehokkaat moduulirakenteiset  muovinpesulinjat. Tunnettua saksalaista laatua!

 

www.hydrodyn.de

 

Howial

 

Howial valmistaa sormijatkoskoneita, katkaisusahoja ja testauslaitteita puuliitoksille. Tuotteet ovat tunnettuja järeydestään ja luotettavuudestaan yhdistettynä uusimpaan tekniikkaan.

 

www.howial.de

L'invincible

 

SCM Groupiin kuuluvan L'invincible tuoteohjelmaan kuuluvat laadukkaat alajyrsimet, höylät ja tarkistuspyörösahat.             
.

www.scmgroup.com/l'invincible

Leadermac

 

Leadermacin läpisyöttöiset nelisivuhöyläkoneet tarjoavat ainutlaatuisen hinta/laatusuhteen. Vakiokarajärjestykset on toteutettu valurautaiseen runkoon. Valikoimasta löytyy työleveydet 230 – 1300 mm. Syöttönopeusluokat ovat 6-450 m/min.

 

leadermacusa.com

Minimax

 

SCM Groupiin kuuluva Minimax tarjoaa laajan valikoiman peruskoneita ja on markkinajohtaja maailmassa omalla sektorillaan.

 

www.scmgroup.com/minimax

Morbidelli

 

SCM Groupiin kuuluvan perinteikkään Morbidellin laaja tuoteohjelma koostuu teollisen valmistuksen läpisyöttöisistä porakoneista sekä levyntyöstöön suunnitelluista CNC-työstökeskuksista.

 

www.scmgroup.com/morbidelli

Omma

 

Omma valmistaa yli 40 vuoden kokemuksella liimanlevittimiä, liiman annostelulaitteita, telapuristimia sekä täydellisiä telapuristuslinjoja erilaisille pinnoitusmateriaaleille ja suojakalvoille.

 

www.omma.com

Obel-P Group

 

Obel-P Group tarjoaa kokonaisratkaisuja puuntyöstöteollisuudelle, kuten pölynpoistojärjestelmiä, pintakäsittelykoneita, erikoisratkaisuja. Obel P on yksi Pohjoismaiden suurimpia alansa valmistajia.

 

www.obel-p.dk

Opiflex

 

Ruotsalainen Opiflex on uuden sukupolven robottitoimittaja. Opiflex -robottien käyttöliittymä on helppo ja käyttöönotto tapahtuu muutamassa tunnissa. Opiflex -robotti voidaan helposti siirtää työn valmistuttua uuteen tehtävään ja ne sopivatkin hyvin piensarjatuotannon erilaisiin tehtäviin kuten koneidensyöttö ja -vastaanotto.

 

www.opiflex.se

Osama Technologies

 

Osama valmistaa liimanlevittimiä puu- ja rakennustuoteteollisuuteen yli 40 vuoden kokemuksella. Tuoteohjelmaan kuuluu myös tarvittavat apulaiteet ja kuljettimet.

 

www.osama-tech.com

 

Paolino Bacci

 

Paolino Bacci on perustamisestaan alkaen valmistanut puuntyöstökoneita seuraten asiakkaiden tarpeita. Aluksi peruskoneita, sittemmin massiivipuuntyöstön erikoiskoneita ja tänä päivänä räätälöityjä CNC-työstökeskussovellutuksia. Puupohjaisten materiaalien lisäksi kohderyhmänä ovat muovi, alumiini ja komposiitit.

 

www.bacci.com

Quickwood

 

Quickwood valmistaa erikoiskoneita profiloitujen kappaleiden puu- ja välihiontaan sekä kiillotukseen. Mallisto sisältää erillis- ja linjakoneet eri tarpeisiin.

 

www.quickwood.com

Routech

 

SCM Groupiin kuuluvan Routechin tuoteohjelma koostuu räätälöidyistä CNC-työstökeskuksista, kuten esim. CLT-levyjen valmistuksessa suosittu Area portaalijyrsin.

 

www.scmgroup.com/routech

Ruwi

 

Ruwi kehittää ja valmistaa innovatiivisia ratkaisuja sujuvoittamaan asiakkaan työnkulkuja ja auttaa tehostamaan tuotantoaan. Ruwi toimittaa manuaalisia monikaraisia jyrsinkoneita, porakoneita  

 

www.ruwi.de

Salvador

 

Salvador on erikoistunut optimoivien katkaisusahojen suoraan- ja kulmakatkaisuun erilaisille kapasiteetti- ja tarkkuusvaatimuksille. Tuoteohjelmaan kuuluvat myös perinteiset katkaisusahat eri dimensioille. Suurin osa tuotannosta menee vientiin.

 

www.salvadormachines.com

Sorbini

 

Cefla Groupiin kuuluva Sorbini valmistaa laadukkaita telalevittimiä ja reunankäsittelylaitteita pintakäsittelyyn, printtaukseen ja kalvopinnoitukseen

 

www.ceflafinishing.com/sorbini

 

Saomad

 

Saomad on toimittanut jo yli 50 vuotta laadukkaita koneita talonrakennus- ja huonekaluteollisuudelle. Valikoimassa löytyy CNC-keskuksia ikkunantyöstöihin, tappikoneita sekä profilointikoneita. 

en.saomad.com

 

SCM

 

SCM tuotemerkin alla tarjotaan SCM-Groupin ikkunanvalmistukseen, höyläykseen ja massiivipuuntyöstöön suunniteltuja tunnettuja ja kysyttyjä tuotteita.

 

www.scmgroup.com/scm

 

Sesotec

 

Sesotec erottelun edelläkävijä. Sesotec on yksi johtavista epäpuhtaushavaitsemisen ja materiaalilajittelun asiantuntijoista. Yritys tarjoaa myös räätälöityjä ratkaisuja kierrätysyrityksille. Ratkaisut käsittävät laitteita epäpuhtauksien poistoon ja materiaalivirtojen lajitteluun.

Kierrätyksessä puhtaudella on merkitystä

www.sesotec.com

Sergiani

 

SCM Groupiin kuuluvan Sergiani tuotteistoon kuuluvat tasopuristimet. Sergiani on markkinajohtaja maailmassa mm. oviteollisuudessa.

www.scmgroup.com/sergiani

 

Stenner Ltd.

 

Stenner tunnetaan kansainvälisesti laadukkaista koneista, jotka tarjoavat käyttäjälleen ilmiömäisen suorituskyvyn sekä pitkän käyttöiän. Stenner valmistaa sekä erilliskoneita, että täysin räätälöityjä linjoja. Räätälöidyissä linjoissa puuta halkaisevat vaaka- ja pystysuuntaiset vannesahat. Myös kulmasahaukset onnistuvat vaivatta.

www.stenner.co.uk

SCM Stefani

 

SCM Groupiin kuuluva Stefani tuoteohjelma sisältää automaattiset reunalistoituskoneet 1- ja 2-puolisina erillis- ja linjakoneina sekä sarjakoko 1- reunalistoituslinjat.

www.scmgroup.com/stefani

 

Stemas

 

”Special is our standard” Stemas valmistaa erikoiskoneita yli 35 vuoden kokemuksella. Päätoimilalat ovat hionta sekä ovi- ja ikkunavalmistus.

 

www.stemas.it

Systraplan

 

Systraplan tarjoaa moderneja automaattisia materiaalinkäsittelyratkaisuja puu- levy-, muovi-, rengas- ja kumi- sekä kiviteollisuuteen. Tuotteet ovat automaattisia lattia- ja korkeavarastoja, lajittelu- ja bufferointivarastoja, syöttö- ja vastaanottolaitteita.

 

www.systraplan.com

 

T.O.P. srl 

 

T.O.P. srl on erikoistunut tuotannon optimointiin palvellessaan huonekalu- ja ikkunateollisuutta. TOP suunnittelee ja valmistaa CNC työstökonekeskuksia, heloituskoneita, jotka ovat pitkälle räätälöitävissä asiakkaan tarpeita vastaavaksi. 

www.t-o-p.it

Randek AB

Ruotsalainen Randek valmistaa automaattisia katkaisusahoja, kattotuolinvalmistuslinjoja ja elementtilinjoja taloteollisuudelle. Tuoteohjelmaan kuuluvat myös robotisoidut ratkaisut.

 

https://www.randek.com/en/