Uutiset

Hyvää Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2024!
Hyvää joulua!
Innomac toivottaa kaikille asiakkailleen Hyvää Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2024!
Haemme innostunutta ja osaavaa sähköautomaatioteknikkoa- tai insinööriä vakituiseen työsuhteeseen.
Oletko sinä uusi Innomaclainen?
Oletko sinä uusi Innomaclainen? Haemme innostunutta ja osaavaa sähköautomaatioteknikkoa- tai insinööriä vakituiseen työsuhteeseen.
Tilaa Innomac kalenteri vuodelle 2024
Uusi Innomac kalenteri vuodelle 2024 on julkaistu! Tilaa omasi!
Puumessut 6.-8.9.2023 Jyväskylässä
Puumessut 6.-8.9.2023 Jyväskylässä
Puumessut 6.-8.9.2023 Jyväskylässä Innomac esittelee messuilla SCM:n CNC-työstöä ja Vecoplanin murskausta. Lisäksi esittelemme Ligna-messujen muita uutuuksia. Asiantuntijamme ovat messuilla palvelemassa sinua kaikissa tuotantosi tehostamista koskevissa asioissa: alkaen investoinneista jatkuen kaikkiin muihin koneiden ja laitteiden elinkaaripalveluihin.
Innomac Lignassa
Puualan kiinnostavin tapahtuma Ligna 15.-19.5.2023. SCM esittelee Hallissa 16 ”Smart and Human Factory”- soluja joustavaan tuotantoon. Laajaan puurakentamisen tuoteohjelmaan esillä uutuusmalli Oikos XS palkin- ja hirren työstöön sekä DMC leveänauhahiomakone CLT-levyille. Ikkuna- ja ovityöstön esillä on uusi Windorflex-työstösolu. Luonnollisesti esillä on myös paljon uutuuksia CNC-työstöön, sahaukseen ja reunalistoitukseen. Muita päämiehiämme messuilla ovat mm. Vecoplan murskaimet ja hakkurit, Leadermac höyläkoneet kaikkiin kokoluokkiin, Fröling hakekattilat, Gannomat tapinlyöntikoneet, Stenner halkaisuvannesahat, Salvador katkaisusahat ja uutuutena Randek taloteollisuuden koneet.
Puuala kohtaa Lignassa 15.-19.5.2023
Lignassa 15.-19.5.2023
Ligna-messut Hannoverissa on vuosiin ensimmäinen messutapahtuma, jossa kaikki alan merkittävimmät valmistajat ovat yhdessä esillä. Innomac Oy on messuilla vahvasti mukana. Sovi tapaaminen jo etukäteen, niin varmistat parhaan palvelun.
Suurkiitos kaikille Puukone 2023 näyttelyn vierailijoille!
Suurkiitos kaikille  Puukone 2023 näyttelyn vierailijoille! Kävijämäärä ja tulokset ylittivät odotuksemme. Oli mukava nähdä ja kokea, että näyttely ja henkilökohtaiset kohtaamiset konetoimittajien kanssa ovat edelleen tärkeitä. Kiitos myös yhteistyökumppaneillemme.
Tervetuloa avajaisnäyttelyyn 8.-10.2.2023
Tervetuloa avajaisnäyttelyymme
Tervetuloa avajaisnäyttelyymme 8.-10.2.2023 klo 9-16 uusiin toimitiloihimme Naantaliin. Esillä on useita uutuusmalleja keskeisiltä valmistajiltamme!
Etsimme myyntiorganisaatioomme TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ
We are hiring
Etsimme nyt myyntiorganisaatioomme TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ Tuotepäällikkönä työskentelet tiiviisti suomalaisten kierrätysalan asiakkaidemme kanssa. Koet teknisen myynnin omaksesi ja tunnet, että tuotteemme, niiden erilaiset käyttömahdollisuudet ja -kohteet sekä tekniset ratkaisut kiinnostavat sinua.
Kaikkien aikojen messukesä!
Kaikkien aikojen messukesä!
Pitkän hiljaiselon jälkeen messutoiminta on taas vilkasta. Odotamme kaikki innolla henkilökohtaisia kohtaamisia. Innomac Oy osallistuu kesän ja syksyn aikana moniin tapahtumiin. Messuilla tavataan!
ASIAKASTARINA: MODERNIA OTETTA HIRSITUOTANNOSSA
Timber_Hirsi_oikos X
Asiakkaamme Timber-hirsi Oy etsi ratkaisua hirsien työstöön modernimmalla tavalla. Lue tästä Onni Timlin:n kuvaus SCM Oikos X, 6-akselisen työstökeskuksen hankinnasta.
Huolehdi varasosatarpeistasi
huolehdi varaosatarpeistasi
Kuten monilla aloilla on huomattu, on materiaalien sekä komponenttien saatavuudessa maailmanlaajuisesti nyt suuria haasteita. Näin on myös valitettavasti varaosien kanssa. Varaosien toimitusajat ovat pidentyneet myös meidän päämiehillä.