Tuotteet

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Lämmitysratkaisut

Puuntyöstökoneet

Pintakäsittely

Kierrätysteollisuus

Katkaisusahat


Katkaisusaha-valikoimamme sisältää normaaleja mekaanisilla vasteilla varustettavia sahoja, sekä automaattisella puutavaran optimoinnilla ja vianpoistolla varustettuja työntäviä ja läpisyöttöisiä katkaisusahoja.

 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Jani Vähäsilta

Innomac Oy
Puhelin 044 - 7776519
jani.vahasilta@innomac.fi

 

Ei

Salvador SuperCut 300 optimoiva katkaisusaha

Kuva: Salvador SuperCut 300 optimoiva katkaisusaha
SuperCut 300 on erittäin nopea sahausyksikkö, jolla pystyt mullistamaan yrityksesi tuotantojärjestelmän. Todella nopea: eksklusiivinen kahden työkappaleen syöttöjärjestelmä yhdistettynä erittäin nopeaan sahausliikeeseen tekee Supercut 300:sta ainutlaatuisen. Hyvin vahva ja luotettava: oima, lujuus sekä kuormitusta vähentävien materiaalien ja osien käyttö ja vaihto vähentävät jo ennestään vähentynyttä huoltotarvetta.
Ei

Salvador SuperCut 500 optimoiva katkaisusaha

Kuva: Salvador SuperCut 500 optimoiva katkaisusaha

SuperCut 500 on nopea optimoitu saha, joka pystyy vastaamaan korkeimpia tuotantokapasiteettiin äärimmäisellä luotettavuudella.

Super-nopea: Kaksiosainen eksklusiivinen syöttöjärjestelmä mahdollistaa nopean kiihdytyksen ja korkean nopeuden suurimmalla luotatettavuudella; Innovatiivinen sahausärjestelmä on niin nopea, että terä on melkein näkymätön ihmissilmälle. 

Hyvin vahva ja luotettava: voima, lujuus sekä kuormitusta vähentävien materiaalien ja osien käyttö ja vaihto vähentävät jo ennestään vähentynyttä huoltotarvetta

Kyllä

Stromab TR-sarja

Stromab TR501
Katkaisusahat suorien katkaisuiden tekemiseen. Sahat voidaan varustaa syöttö- ja vastaanottopöydillä ja stoppareilla. Sahan käyttö on nopeaa sekä helppoa. Täysin suojattu sahausalue sekä kaksoiskytkin käynnistys tekee sahan käytöstä turvallista