Tuotteet

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Lämmitysratkaisut

Puuntyöstökoneet

Pintakäsittely

Kierrätysteollisuus

Puuntyöstökoneet

Luotettavat puuntyöstökoneet ja linjaratkaisut teollisuuden tarpeisiin


Innomac tarjoaa käyttöösi maailman johtavaa puuntyöstöteknologiaa, toimitamme koneita mm. seuraaville teollisuuden aloille:


Kalusteteollisuus

Kalusteteollisuudessa puuntyöstökoneilta vaaditaan tehokkuutta, joustavuutta ja tarkkuutta. Tarjoamme sinulle kustannustehokkaat ja toimivat ratkaisut mm. CNC-työstöön, reunalistoitukseen, puristukseen, kokoonpanoon, pakkaukseen ja pintakäsittelyyn.


CNC-työstökeskukset
Aggregaatit työstökeskuksiin
 


Massiivipuuntyöstö

Massiivipuuntyöstöön tarjoamme mm. Leadermacin ja SCM:n höyläkoneita, joissa syöttönopeus yltää aina 500 m/min saakka. Massiivipuun halkaisuun puolestaan löydät valikoimastamme Stennerin laadukkaat vannesahat sekä Salvadorin katkaisusahat. Myös sormijatkoskoneistaan tunnetun Howialin koneet sekä Ceflan pintakäsittelylaitteet kuuluvat valikoimaamme.

Tutustu höyliin


Rakennustuoteteollisuus

Useat edustamamme puuntyöstökoneet ja linjat ovat markkinajohtajia eri rakennusteollisuuden toimialoilla. Koneiden automaattisuus, kompakti koko ja suurien elementtien työstäminen ovat avainasemassa rakennusteollisuuden konehankinnoissa. Meiltä löydät mm. CNC-erikoiskoneet, kuten Routech Area tai Oikos. Arean modulaarinen rakenne ja liikkuva portaali mahdollistavat jopa 4,5 m leveiden ja 50 m pitkien rakennuselementtien työstämisen.  

Tutustu CNC-erikoiskoneisiin


Ovi- ja ikkunateollisuus

Toimiva tuotantolinja on kaiken A ja O. Toimitamme täysin asiakkaan tarpeisiin suunnitellut ovi- ja ikkunalinjat. Valikoimastamme löytyy myös täysin automatisoituja työstökeskuksia, joilla mahdollistat työstettävien osien mittatarkan ohjaamisen ennen työstöä. SCM:n valikoimasta löydät myös Hitec-linjoja, joihin voi integroida höyläyksen, tapituksen, porauksen ja heloituksen.

Tutustu ovi- ja ikkunateollisuuden koneisiin

 

Kuva: Valmistajien logot - puuntyosto, teollisuus

 

Laadukkaat puuntyöstökoneet puusepänteollisuudelle, verstaille ja oppilaitoksille


Innomacilta löydät kattavan valikoiman vakiopuuntyöstökoneita puuteollisuuteen, alan oppilaitoksiin sekä harrastekäyttöön. Edustamme maailman johtavaa puuntyöstökoneiden valmistajaa SCM Groupia. Löydät valikoimastamme myös Centauron vannesahat sekä Coralin tehokkaat purunpoistojärjestelmät.

Varastovalikoimassa on lähes 100 erilaista puuntyöstökonetta laatumerkeiltä.

Tarjoamme tarpeisiisi sopivat puuntyöstökoneet, joissa yhdistyvät innovatiivinen tekniikka, korkea suorituskyky ja luotettavuus. Lähes 100 koneen valikoimamme tarjoaa kehittyneimmät ratkaisut jyrsintään, sahaukseen ja hiontaan.

Kuva: Valmistajien logot - puuntyosto, vakio