Tuotteet

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Lämmitysratkaisut

Puuntyöstökoneet

Pintakäsittely

Kierrätysteollisuus

Ovi- ja ikkunatuotteet


Toimitamme teille sopivat pintakäsittelyratkaisut kappaleille, jotka ripustetaan kattoradalle. Näillä laittella voidaan maalata, lakata ja petsata. Tuotteet voivat olla esim. ikkunan komponentteja, karmeja, kasattuja ikkunoita, ovia jne. Saatavilla on myös lattiaradalla olevia ratkaisuja, jolloin tuotteet voidaan asettaa radalla kulkevalle tasolle manuaalista tai robotilla tapahtuvaa pintakäsittelyä varten.

Lataa esite

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


 

 

Ei

Cefla Falcioni Flow Coating -traverssilevitin

Kuva: Cefla Falcioni Flow Coating -travessilevitin
Traverssilevitin statiikalla ja sen ohjauksella. Pyörien avulla liikuteltava pystysuuntaisesti liikkuva yksiakselinen traverssi. Ruiskutusautomaatti on varustettu ruiskutustelakalla, johon asiakkaan ruiskut kiinnitetään. Telakassa on omat kappaleen lukutangot ja niiden ohjauksessa käytetään Ceflan pinnoitusaineiden levitysmäärää optimoivaa ohjainta. Laitteisto mahdollistaa kolmen (3) värin vaihtamisen ns ajon aikana. Laitteistossa on myös erillinen ruiskutuslinjan pesukierto.
Ei

TR-3

Kuva: TR-3

TR-3 on raskas telapinnoituskone, joka soveltuu automaattisiin tuotantolinjoihin. TR-3 on tarkoitettu suurten työstökappaleiden pinnoittamiseen. Kone voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.