Tuotteet

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Lämmitysratkaisut

Puuntyöstökoneet

Pintakäsittely

Kierrätysteollisuus

Ilma- ja UV-kuivausuunit


Ceflan mallistosta löydät kaikki puun pintakäsittelyyn tarvittavat uunivaihtoehtot. Mallisto kattaa tasouunit, monitasouunit, kerrosuunit, UV –uunit linjamaiseen tuotantoon sekä kiertoilmauunit riippuratojen ja manuaalisten ruiskupisteiden käyttöön. Uunitustekniikoissa on käytössä monenlaiset IR - ja UV -säteilijät, kiertoilma ja suutinpuhallus, ilman kuivaus jne.

 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


 

Ei

Cefla DVC Talent Sigma Vakuumilevitin

Cefla DVC Sigma vakumilevitin
Cefla DVC Talent Sigma Vakuumilevitin ulkovuorilautojen ja paneelien pintakäsittely vesiohenteisella maalilla. Kaikki sivut yhdellä ajokerralla.  Nopea mallinelevynvaihto. Tarkka ja laadukas levitysprosessi, ei materiaalihukkaa. Etuja: - hyötysuhde 100% - tuotantonopeus: 300 m/min - tarkkuus: 1/10 mm - jopa 6-sivun pinnoitus yhdellä syötöllä - automaattinen puhdistus
Ei

Cefla UV-R -kuivausuunit

Kuva: Cefla UV-R UV-kuivausuuni
UV-R kuivausuunit korkeapaine UV-lampuilla. Ihanteellinen ratkaisu sekä ruisku- että telalinjoille. UV-R SUPERFOCUS vähentää tarvittavien UV-lamppujen määrän puoleen; tämän ansiosta linjan käyttökustannukset puolittuvat ja vaikutus ympäristöön on suotuisa
Ei

Cefla VB ketjuton kerrosuuni

Kuva: Cefla VB ketjuton kerrosuuni
VB-kerrosuuni ilman ketjuja. Ketjuttomat kuljetintasot ja ilman kierrätys. Suorittaa kuivauksen kolmessa vaiheessa, haihdutus - kuivaus - jäähdytys. Pinnoitteille, jotka tarvitsevat pidemmän kuivumisajat. Minimoi lattiatilan käytön. Tasojen nostojärjestelmä ilman ketjuja. Tasot varustettuna matoilla.
Ei

Open Cefla Ecogel -kuivausuunit

Kuva: Cefla Ecogel -kuivausuuni
Ceflan Ecogel uunisarja on yksikerroksinen vaakatasossa oleva kuivausuuni sarja. Ecogel uuneilla voidaan kuivata vesi, liuotin ja uv tuotteita. Ecogel uunit on suunniteltu erittäin energia tehokkaiksi mm lämmöntalteenotto ja uunien eristys ovat huippuluokkaa. Ilmankulutus on saatu pieneksi tarkan puhallusohjauksen avulla. Lämmönvaihtimet ja puhaltimet on sijoitettu nykyiset erittäin kompaktisti ja siististi uunin intekroituihin moduleihin.