Tuotteet

Alumiinintyöstö

Muovintyöstö

Lämmitysratkaisut

Puuntyöstökoneet

Pintakäsittely

Kierrätysteollisuus

Lämmitysratkaisut

Innomacilta löydät laadukkaat ja kustannustehokkaat biomassalämmitysratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin tiloihin. Edustamme lämmityskattiloissamme markkinoiden johtavaa merkkiä Fröling. Laadukkaat ja kustannustehokkaat puu-, pelletti-, hake- sekä yhdistelmäkattilat.
Fröling logo


Fröling on johtava merkki puu- ja pellettilämmittämisessä

Fröling on nykyaikaisten puulämmitysjärjestelmien edelläkävijä. Se on tunnettu monista uraauurtavista keksinnöistä puukattiloissa, aina lambda-teknologialla varustetusta hakepolttimesta kansainvälisesti arvostetun vähäpäästöisen pellettikattilan kehittämiseen. Suuri määrä tunnettuja kansainvälisiä laatupalkintoja korostaa itävaltalaisen perheyrityksen jatkuvaa menestystä. 

Fröling edustaa huipputeknologiaa, jossa hyvä tuotekehitys yhdistyy testattuun ja koeteltuun tekniikkaan. Fröling on kuuden vuosikymmenen ajan erikoistunut puun tehokkaaseen käyttöön energialähteenä ja on johtava yritys alan kehittämisessä. Erittäin tehokkaat ja luotettavat kokonaisratkaisut tekevät siitä alan johtavan toimittajan Euroopassa. 

Fröling tarjoaa sinulle koko lämmitysjärjestelmän – tehokkaista polttoaineen varastointi- ja syöttöratkaisuista lämpökattilatekniikkaan, sisältäen säiliöiden ja lämmön ohjaus- ja siirtotekniikkaa. Kaikki yhdestä lähteestä, suunniteltu toimimaan yhdessä, täydellisen saumattomasti, säästäen energiaa ja kustannuksia suunnittelun, asentamisen ja käytön aikana. Tuoteohjelma puu-, pelletti- ja hakelämmitykseen 40 kW-3 mW laitoksiin maailman nykyaikaisimmalla teknologialla.
 

Lämmitysratkaisut Innomac - Puukattilat, pellettikattilat sekä yhdistelmäkattilat.
Valikoimastamme löydät puukattilat, pellettikattilat, hakekattilat sekä yhdistelmäkattilat.
 

Tutustu tuotteisiimme

Lämmityskattilat

Lämminvesivaraajat

 

Kysy lisää Sinulle sopivista ratkaisuista!


Juhani Vuohelainen

Innomac Oy

Puhelin 044 777 6523
juhani.vuohelainen@innomac.fi