Timber_Hirsi_oikos X

Timber-hirsi Oy etsi ratkaisua hirsien työstöön modernimmalla tavalla. 
Alla Onni Timlin kuvaa SCM Oikos X, 6-akselisen työstökeskuksen hankintaa.

Timber-hirsi Oy ei ole suuri yritys mutta olemme aina pyrkineet olemaan kehityksen kärjessä. Minua on aina kiinnostanut puuntyöstöteknologia, isäni teki itse koneita, opetteli jopa tekemään valuosia. Seuraan metalliteollisuuden kehitystä ja mieleeni tuli jo vuosia sitten, että robottitekniikka on jonain päivänä valtavirtaa. Kyselin mahdollisilta toimittajilta näkemystä asiasta, SCM ja Kai Nurminen antoivat vastauksen, joka alkoi kiinnostaa todella. Mieleeni jäi, että usea toimittaja ei uskonut uuteen teknologiaan tai ei ymmärtänyt sitä.

SCM vaikutti luotettavalta yritykseltä ja mallikone toiminnassa olevana vakuutti. Vierailin Saksassa tutustumassa Oikoksen käyttäjiin ja haastattelin muutamaa puhelimitse. He suosittelivat konetta. Oli selvää, että kun teemme hankintapäätöksen, niin se herättää mielenkiintoa kilpailijoissa ja on sanottava, että minua pidettiin rohkeana. Itse ajattelen, että hankinnassa oli riskiäkin, mutta pohjustimme asiaa erittäin huolella. Huolellisemmin kuin mitään hankintaa tähän mennessä. Kone saapui ajatellussa aikataulussa. Asennus sujui hyvin, ehkä ajateltua helpommin.  Kone lähti hyvin nopeasti toimimaan ja toistaiseksi olemme tyytyväisiä laatuun ja tehokkuuteen, ne ovat olleet lupausten mukaisia. Toimittajan kanssa on ollut mukava asioida. Vastaukset ovat tulleet ajallaan ja oikea ammattilainen on aina ollut tavoitettavissa. Yritämme pysyä ajan hermolla ja tulemme varmasti seuraamaan kehitystä ja uskomme että SCM:llä  on vastaus tuleviin tarpeisiin. Suosittelemme!

Onni Timlin,
Timber-hirsi Oy
SCM Oikos X

SCM Oikos-X työstökeskus, oli asiakkaamme valinta, koska se kykenee totuttuja ratkaisuja huomattavasti monimutkaisempiin muotoihin sekä poikkeuksellisen hyvään tarkkuuteen. Ja vaikka koneella voidaan tehdä hyvinkin vaativia rakenteita, on sen käyttäminen silti onnistuttu pitämään hyvin yksinkertaisena ja selkeänä, sen kehittyneen Maestro Beam & Wall- käyttöliittymän ansiosta. SCM Oikos X koneratkaisuna antaa mahdollisuuden tehdä asioita perinteistä poiketen ja halutessanne myös niitä kunnioittaen. Samaan aikaan asennettiin myös Coral -purunpoistojärjestelmä sekä Atexon -kipinänilmaisu- ja sammutusjärjestelmä.
Jos haluatte monipuolisuuden olevan kilpailuetunne sekä tuoda markkinoille jotain uutta ja erityistä, ota yhteyttä.

Kai Nurminen 
044 777 6525